Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

"Ale vždyť jsem měla jen trochu toho vínka!" a nafuněla čtyři promile

Řidička z dopravní nehody na Slovanech je nyní obviněna z ohrožení pod vlivem návykové látky

15. září 2021 09:40 , aktualizace 09:40

Alkohol Nehody

     Včera v půl jedné odpoledne jela řidička narozená v roce 1974 s vozem Citroen C4 po Spojovací ulicí v Plzni směrem ke Koterovské. Na křižovatce s touto ulicí řidička sice správně zastavila, aby dala přednost vozidlům jedoucím po hlavní, ale špatně odhadla místo zastavení a došlo jí, že přední část jejího vozu je už ve vozovce. Žena se tedy zamyslela a poté zacouvala zpět, bohužel ale opět špatně odhadla vzdálenost a zadní částí svého vozu skončila v nárazníku za ní stojícího vozu Mazda.
     Na místo vyjeli dopravní policisté a již na první pohled bylo jasné, proč měla žena tak velké problémy s odhadem vzdáleností. Provedený test na přítomnost alkoholu pak potvrdil, co policisté již tušili. Žena byla těžce opilá, nadýchala 3,86 promile a policistům poté přiznala, že "trochu toho vína" skutečně vypila. Policisté ženu převezli do zdravotnického zařízení k odběru krve a po vystřízlivění jí bylo sděleno podezření ze spáchání trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky.

Foto PČR

 



Hop Taxi • 607 277 277

Jsme sdružení taxikářů v Plzeňském kraji a pro zákazníky udržujeme skvělé ceny. Naši řidiči jsou prověření profesionálové a jsou pro Vás k dispozici 24 hodin denně, 7 dní v týdnu, a to buď na telefonu nebo naší mobilní aplikaci.