Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Video

Střelba, rvačka s basebalovými pálkami i útok psa

Po střetu dvou klanů zůstali tři vážně zranění - hromadnou bitku ve Všerubech šetří kriminálka

21. května 2020 19:02 , aktualizace 21:41

Napadení

Partner článku – Alfa Tactical

     K velice závažné trestné činnosti došlo v noci ze soboty na neděli 17. května ve Všerubech nedaleko Plzně. Podle informací z místa zde skupina asi tří mužů po předchozích vyhrůžkách násilím vnikla na pozemek domu, kde napadla jeho obyvatele. Do toho se ale vrátili další obyvatelé domu a začala hromadná bitka. Sousedi uvádějí, že byly slyšet i výstřely, jaká byla použita zbraň policisté doposud neuvedli, ale podle našich informací šlo o plynovku.
     Rvačka byla podle našich informací skutečně velká. Mimo jiné po jedné z ran basebalovou pálkou zůstal na zemi ležet jeden z útočníků v bezvědomí a soupeři neváhali ho ještě opakovaně kopat do hlavy. Dalšímu muži byla zlomena noha.
     Napadení své rodiny samozřejmě nehodlal nechat jen tak pes, prý kříženec staforda a svého pána začal zuřivě bránit. Podle svědků dokonce vytrhl jednomu z útočníků z nohy kus masa. Po této bitce zůstali na místě dva vážně zranění muži, jejichž stav si vyžádal příjezd záchranné služby, ošetření a transport do nemocnice. 
     O něco později záchranáři vyjížděli ještě na silnici ke Kokořovu, kde museli ošetřit muže s pokousanou nohou. Byl to právě ten útočník, kterého pokousal pes při útoku na dům. Že na místě museli zasahovat hned dvakrát, nám potvrdila mluvčí záchranné služby.
     "Oni jsou mírně řečeno problematičtí všichni, jak napadení, tak i útočníci, šlo o auto. Víc vám ale říct nesmím, musel jsem u policie podepsat mlčenlivost," uvedl nám jeden ze svědků. "Jde o dva klany, Dandášovce a Převorovce, kterých se lidi hodně bojí," uvedl další zdroj.

     Na místo samozřejmě vyjeli i policisté a vzhledem k okolnostem si celý případ převzali kriminalisté. Vzhledem k tomu, že vyšetřování celé spletité události je teprve v počátcích, nemohla nám toho policie zatím sdělit mnoho. "Případem se intenzivně zabýváme, v současné chvíli byly zahájeny úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestných činů výtržnictví a ublížení na zdraví," uvedla nám tisková mluvčí policie.
     Právě kvůli složitosti případu článek vydáváme až po několikadenním odstupu.

     "Teď je klid, ale jsou to velké rodiny a obě se připravují na odvetu. Pokračování určitě bude," doplnil ještě náš zdroj.

Video čtenář


Alfa Tactical

Specializovaný obchod a e-shop se zbraněmi, vojenským a outdoor vybavením. Máme široký výběr zbraní, střeliva, army, outdoor vybavení za skvělé ceny. Nabízíme slevy pro registrované zákazníky, ozbrojené složky, IZS, AZ a členy vybraných spolků. Nakoupíte u nás online nebo v prodejně na Doubravce.