Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Napadení nožem na Klatovské třídě

Po podezřelé mladé ženě v ulicích Plzně pátrala i zásahová jednotka

26. března 2021 11:51 , aktualizace 13:16

Městská policie Napadení Zadržení pachatele

Partner článku – Alfa Tactical

     V noci na dnešek kolem půlnoci došlo v Plzni v bytovém domě na Klatovské třídě 78 ke konfliktu mezi bývalými partnery, během kterého došlo i k použití nože. Co přesně se v bytě odehrálo, odmítla mluvčí policie komentovat s tím, že vyšetřování je na samém počátku. Jisté je zatím pouze to, že po ženě, která z bytu po konfliktu utekla, začali okamžitě pátrat policisté, a protože hrozilo nebezpečí, že V. T. narozená v roce 1991 je stále ozbrojená a může být i nebezpečná, pátrala po ní dokonce i krajská zásahová jednotka. Do bytu mezi tím dorazili kriminalisté a policejní technik k zajištění stop. 
     Zatímco po ženě pátralo několik hlídek v okolí a mimo jiné kontrolovaly i všechny čerpací stanice. V.T. zřejmě ale chtěla zjistit, jak pokračuje vyšetřování, takže se zhruba po hodině vrátila na Klatovskou třídu a zpovzdálí pozorovala práci policistů u domu, kde k činu došlo. Zde si jí všimla hlídka strážníků, a protože odpovídala popisu, vyzvali ji k prokázání totožnosti. Když se potvrdilo, že se skutečně jedná o hledanou ženu, zajistili jí, přivolali na místo policisty a před jejich příjezdem u ní provedli bezpečnostní prohlídku. Policisté si ženu převzali a převezli k dalším úkonům.
     Policisté ve věci jsme zahájili úkony trestního řízení, ale jak jsme již uvedli výše, vzhledem k tomu, že je případ v samém počátku, nebudou zatím podávat bližší informace. 

Foto MP

Alfa Tactical

Specializovaný obchod a e-shop se zbraněmi, vojenským a outdoor vybavením. Máme široký výběr zbraní, střeliva, army, outdoor vybavení za skvělé ceny. Nabízíme slevy pro registrované zákazníky, ozbrojené složky, IZS, AZ a členy vybraných spolků. Nakoupíte u nás online nebo v prodejně na Doubravce.