Foto

Silně popáleného muže musel do nemocnice transportovat vrtulník

Muž při manipulaci s benzínem utrpěl popáleniny na obličeji i horních a dolních končetinách

Autor: Jana Holá čtvrtek 13. června 19:59 , aktualizace 20:18

Partner článku – Toyota Dolák


     Dnes odpoledne v půl páté vyjížděly všechny záchranné složky na oznámení o silně popáleném muži v Měčíně na Klatovsku. Vzhledem k rozsahu jeho zranění na místo musel letět i vrtulník letecké záchranné služby z letiště v Líních.

     "Mohu potvrdit, že na místě došlo k popálení muže při manipulaci s ohněm. Muž utrpěl popáleniny na obličeji, horních a dolních končetinách.
     Po nezbytném ošetření výjezdovými skupinami na místě, byl muž při vědomí letecky transportován na Popáleninové centrum Fakultní nemocnice Královské Vinohrady Praha," uvedla nám k události mluvčí záchranářů.

     "Muž narozený v roce 2002 zapaloval větve, kdy si k tomuto měl dopomoci benzínem, čímž došlo k jeho popálení," doplnila informace mluvčí policie.

Foto: Lehký Petry


Toyota Dolák

V současné době je společnost TOYOTA Dolák jediným autorizovaným partnerem značky TOYOTA v jihočeském a plzeňském kraji a také od Příbrami až po Prahu. Naším cílem je mít spokojené zákazníky, kteří k nám cítí důvěru a vědí, za jaké služby u nás platí. Jsme rádi, že se nám tento cíl daří naplňovat.