Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Druhý zloděj z festivalu - poznáte ho?

Muže v bílé košili jste poznali, co toho druhého?

30. července 2018 15:36 , aktualizace 15:39

Krádež Pátrání

    Již jsme se Vás ptali, zda poznáte dva muže podezřelé z krádeží na festivalu, muže v bílé košili jste poznali, co toho druhého?
    Policisté, kteří vedou prověřování krádeže a neoprávněné opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku, vám děkují za velkou pomoc.

     Na plzeňském festivalu pořádaném na začátku června v Plzni mělo dojít k odcizení několika peněženek nejen s platebními kartami. Prověřováním případu bylo zjištěno, že jedna z odcizených platebních karet byla v sobotu 2. června neoprávněně použita na několika místech v Plzni jako platební prostředek za zakoupené zboží v obchodech.

     Policisté se případem začali zabývat a v rámci jeho objasňování získali mimo jiné fotografie z kamerových záznamů, na které jsou zachyceny dvě podezřelé osoby, muže v bílé košili jste poznali, co toho druhého?

     Policisté žádají o spolupráci všechny občany, kteří jsou schopni identifikovat osobu v černém tričku, aby se neprodleně přihlásili na nejbližší obvodní oddělení Policie České republiky nebo zavolali na linku 158.


Delta Plzeň

Kamerové i zabezpečovací systémy, bezpečnostní a solární fólie, protipožární systémy. Osvědčený dodavatel systémů od projektu přes realizaci až po připojení na pult centralizované ochrany bezpečnostní služby nebo hasičů.