Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Poznáte muže na fotografiích?

Policie pátrá po zloději, který se pokusil vloupat do prodejny na Roudné v Plzni

27. února 2020 09:20 , aktualizace 09:42

Pátrání Vloupání

     Policisté obvodního oddělení Plzeň Vinice vedou prověřování v trestní věci, kde je dáno podezření ze spáchání přečinu krádež a poškození cizí věci, kterého se měl dopustit dosud neznámý pachatel tím, že se v úterý 18. ledna v pozdních večerních hodinách pokusil vloupat do prodejny potravin v Plzni na rohu ulic Otýlie Beníškové a Na Roudné. Při pokusu o vloupání pachatel poškodil dveře do provozovny. 
     Policisté se případem začali zabývat a v rámci jeho objasňování získali mimo jiné fotografii z kamerového záznamu, na které je zachycen podezřelý muž. 
     Policisté žádají o spolupráci všechny občany, kteří jsou schopni identifikovat muže zachyceného na přiložených fotografiích, aby se neprodleně přihlásili na nejbližší obvodní oddělení Policie České republiky nebo zavolali na linku 158. 


 


Delta Plzeň

Kamerové i zabezpečovací systémy, bezpečnostní a solární fólie, protipožární systémy. Osvědčený dodavatel systémů od projektu přes realizaci až po připojení na pult centralizované ochrany bezpečnostní služby nebo hasičů.