Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Podezřelou ženu poznalo hned několik z Vás

Policie děkuje veřejnosti za pomoc při pátrání

28. ledna 2020 13:41 , aktualizace 13:41

Krádež

     Včera jsme zveřejnili policejní pátrací relaci, ve které se policie obrátila na veřejnost s prosbou o pomoc při identifikaci ženy podezřelé ze spáchání přečinu neoprávněné opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku. 
     Ženu na fotografiích poznalo hned několik čtenářů a tisková mluvčí policie nám dnes potvrdila, že na základě jejich poznatků byla podezřelá identifikována. "Pachatelka přečinu neoprávněné opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku byla ztotožněna," uvedla tisková mluvčí policie s tím, že policie všem děkuje za spolupráci.

Původní článek:

     Policisté vedou prověřování v trestní věci, kde je dáno podezření ze spáchání přečinu neoprávněné opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku, kterého se mohla dopustit dosud neznámá pachatelka tím, že si ve čtvrtek 23. ledna ve čtvrt na šest večer v zastavárně v Purkyňově ulici v Plzni nálezem přisvojila peněženku, ve které byly mimo jiné i platební karty. 
     Policisté se případem začali zabývat a v rámci jeho objasňování získali mimo jiné fotografii z kamerového záznamu, na které je zachycena podezřelá žena.
     Policisté žádají o spolupráci všechny občany, kteří jsou schopni identifikovat ženu zachycenou na přiložené fotografii, aby se neprodleně přihlásili na nejbližší obvodní oddělení Policie České republiky nebo zavolali na linku 158. 

Foto: PČR

 


Delta Plzeň

Kamerové i zabezpečovací systémy, bezpečnostní a solární fólie, protipožární systémy. Osvědčený dodavatel systémů od projektu přes realizaci až po připojení na pult centralizované ochrany bezpečnostní služby nebo hasičů.