Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách

Řidiče z úkrytu dostával policista s pistolí v ruce

Zfetovaný mladík ujížděl policistům a havaroval

9. října 2017 16:34

Drogy Zadržení pachatele

     K honičce, při které museli policisté sáhnout i po střelných zbraních došlo včera kolem jedné hodiny mezi Plzní a Radčicemi. Policisté si u Zoologické zahrady všimli podivné jízdy černého BMW 330d za jehož volantem seděl mladý muž a rozhodli se ho zkontrolovat. 
     Mladík ale místo zastavení šlápl na plyn a začal vysokou rychlostí ujíždět směrem na Radčice. Tam jeho útěk skončil havárií, když nezvládl řízení, narazil do vyvýšeného obrubníku a vylomil levé přední kolo na svém voze. Mladík z místa havárie začal utíkat po svých, ale když viděl přijíždějící policisty, pokusil se schovat za nejbližším zaparkovaným vozidlem. 
     "Policisté dvacetiletého muže opakovaně vyzývali k opuštění úkrytu, čehož muž uposlechl až po použití donucovacího prostředku Pohrůžka střelnou zbraní. Dvacetiletý muž byl pod vlivem návykové látky amfetaminu. Následně byl převezen na lékařské vyšetření spojené s odběrem biologického materiálu," uvedla k případu tisková mluvčí policie. 

Foto ilustrační

Autosalon Dajbych

Plzeňský specialista na terénní vozy a jejich úpravy. Značky Toyota, INEOS Grenadier a Isuzu. Prodej off-road příslušenství ARB. Náš tým má největší zkušenosti v ČR, terénním vozům rozumíme a umíme je upravit přímo na míru pro nadšence, firmy i složky IZS. Jsme profesionálové ve 4x4.