Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Se dvěma a půl promile se popral s autem

Do vozu udeřil hlavou i pěstmi a pak se pokusil napadnout posádku

16. října 2018 13:30

Alkohol

     Opravdu zvláštního soupeře pro souboj si na začátku června ve večerních hodinách vybral silně podnapilý muž.
     Opilec se nejprve rozběhl do vozovky proti právě projíždějícímu vozidlu, které směřovalo k obci Kyšice. Řidič stihl zareagovat včas a své vozidlo zastavit, své jednání ovšem nezastavil muž, který do vozidla udeřil hlavou. Následně sice upadl na vozovku, ale po chvilkovém nabírání síly se zvedl a zaútočil pěstí na boční zrcátko.
     Po chvilkové potyčce s autem se muž pokusil zaútočit i na posádku vozidla, což se mu ale také příliš nepovedlo. Řidič společně s kolemjdoucími opilce znehybnili a drželi na chodníku do příjezdu hlídky Policie ČR. 
     "Policisté u útočníka provedli dechovou zkoušku na přítomnost alkoholu. Analyzátor dechu naměřil hodnotu téměř 2,5 promile. Kriminalisté Městského ředitelství policie Plzeň zahájili trestní stíhání třicetiletého muže, který je obviněný ze spáchání trestného činu výtržnictví," uvedla k případu tisková mluvčí policie.

Foto: PČR

Autosalon Dajbych

Plzeňský specialista na terénní vozy a jejich úpravy. Značky Toyota, INEOS Grenadier a Isuzu. Prodej off-road příslušenství ARB. Náš tým má největší zkušenosti v ČR, terénním vozům rozumíme a umíme je upravit přímo na míru pro nadšence, firmy i složky IZS. Jsme profesionálové ve 4x4.