Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Střet auta s chodcem jdoucím o berlích

Muže se zraněním hlavy transportovali záchranáři do nemocnice

2. ledna 2023 18:09 , aktualizace 18:42

Alkohol Bezdomovci Nehody

     Dnes v půl šesté odpoledne došlo v Chrástecké ulici v Plzni k dopravní nehodě, při které se střetl osobní vůz s chodcem jdoucím o berlích. Na místo okamžitě vyjeli záchranáři a policisté. 

     Zraněného a těžce opilého chodce narozeného v roce 1983 si do péče převzali záchranáři a transportovali ho s úrazem hlavy do Fakultní nemocnice Plzeň Lochotín. 

     Podle svědků byl sraženým mužem místní bezdomovec, který vstoupil do vozovky jednak mimo přechod pro chodce a pak také přímo do jedoucí kolony vozů, takže ho řidička přes před ní jedoucí dodávkou mohla spatřit až na poslední chvíli. 
     Nehodu na místě šetří policisté, čekáme na jejich zprávu, zda potvrdí verzi svědků. Zatím můžeme uvést pouze to, že zatímco řidička vozu Hyundai Getz měla test na přítomnost alkoholu negativní, chodec nadýchal více než tři promile.


 



 


KS Therm

Nabízíme instalatérské, topenářské a plynařské práce včetně revizí. Dodáváme a montujeme tepelná čerpadla, solární systémy, rekuperace, kogenerační jednotky, kotle, podlahové i stěnové topení či kompletní systémy vytápění. Provádíme zateplování budov, výměny oken a stoupaček i kompletní koupelny.