Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Hromadná nehoda u Třemošné, čtyři zranění lidé

Z vozidla na přepravu krve hasiči vyprošťovali řidiče

14. prosince 2018 13:25 , aktualizace 14:33

     Dnes po jedné hodině odpoledne došlo na silnici 180 u obce Třemošná na křižovatce s ulicí Zálužská, tedy na silnici č. I/27 k hromadné dopravní nehodě.
     Střetla se zde celkem tři osobní vozidla, z nichž jedno bylo určené na převoz krve. Z místa nehody bylo hlášeno několik zraněných lidí.
     Na místo okamžitě vyjely všechny záchranné složky, tedy hasiči, záchranáři i policisté. Dle informací z místa mělo dojít ke zranění celkem čtyř lidí, které po ošetření museli záchranáři transportovat do nemocnic. Nejvážněji dopadl řidič vozidla určeného na přepravu krve, kterého z vraku vozu museli hasiči vyprostit a během toho bylo nutné vozidlu odstřihnout celou střechu.
     Dle mluvčí policie jel řidič vozidla Ford S-Max narozený v roce 1988 od Třemošné na Záluží a nedal přednost řidiči Škoda narozenému v roce 1957, který jel od Plzně na Kaznějov. Po srážce pak jedno z vozidel ještě odletělo na v křižovatce stojící Ford Fiesta. 


Vochoc Trade, s.r.o.

Dodavatel a výrobce osobních ochranných pracovních pomůcek. Nejširší sortiment OOPP, velké skladové zásoby a skvělé služby. Dlouholeté zkušenosti nám dodávají profesionalitu a možnost okamžitě reagovat na Vaše požadavky. Absolutní špička ve svém oboru - to je Vochoc!