Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Vlak smetl na přejezdu traktor s cisternou, řidič zemřel

Na místě je několik zraněných a železniční trať z Plzně na Železnou Rudu je uzavřena

4. července 2022 15:50 , aktualizace 17:44

Doprava Hasiči Nehody Záchranáři Železniční nehoda

     Dnes po třetí hodině odpoledne došlo na železniční trati 183 z Plzně do Železné Rudy k železniční dopravní nehodě, při které se na přejezdu u Bezděkova střetl osobní vlak Os 17555 s traktorem. Náraz byl velice silný kusy traktoru rozmetal desítky metrů daleko.

     K nehodě vyjelo celkem devět jednotek profesionálních a dobrovolných hasičů, samozřejmě včetně drážních, záchranáři i policisté. "Ve vlaku cestovalo dvanáct osob a několik jich bylo zraněno, řidič traktoru utrpěl těžká zranění," uvedl tiskový mluvčí hasičů s tím, že zraněné si do péče převzali záchranáři. 
     Záchranáři bohužel o chvíli později informace aktualizovali s tím, že traktorista svým zraněním podlehl.

     Nehodu na místě šetří dopravní policisté z Klatov a výjezd kriminální policie. "Traktorista narozený v roce 1968 vjel na zabezpečený přejezd v době, kdy svítilo výstražné zařízení a došlo ke střetu s projíždějícím vlakem," popsala okolnosti nehody mluvčí policie.

      Trať je v úseku Janovice nad Úhlavou - Klatovy uzavřena, provoz by měl být obnoven ve večerních hodinách.

Foto HZS


Mraknet

Společnost zaměřená na montáž, servis a poskytování internetového připojení vč. mnoha dalších služeb jako je telefon, televize, kamerové systémy, servery. Prioritou společnosti je kvalita a špičková péče o zákazníka.