Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto Video

Muž vběhl přímo před tramvaj a nyní bojuje o život v nemocnici

Na Klatovské třídě došlo k velmi vážné dopravní nehodě

10. listopadu 2021 14:58 , aktualizace čtvrtek 11. listopadu 14:01

Doprava Nehody Záchranáři

Partner článku – Advokátní kancelář CINK a partneři

Aktualizace čtvrtek 14 h:

     Muž, který včera vběhl před přijíždějící tramvaj, byl Polák narozený v roce 1984. Mluvčí Fakultní nemocnice Plzeň dnes uvedla, že muž utrpěl těžká poranění a jeho zdravotní stav je stále velmi vážný.

Původní článek:

     Ve středu v půl třetí odpoledne došlo na Klatovské třídě na úrovni křižovatky s ulicí Na Belánce k velmi vážné dopravní nehodě. Dle informací přímo z místa měl chodec proběhnout mezi vozidly stojícími v koloně na semaforu a vběhnout zprava přímo před tramvaj linky číslo 4, která k semaforům právě přijížděla ve směru od Bor. Řidička tramvaje tak již neměla šanci zabránit střetu a souprava chodce srazila.


      Na místo vyrazily všechny záchranné složky a byla zahájena resuscitace muže, který byl v bezvědomí a silně krvácel. "Záchranáři z místa transportují asi čtyřicetiletého muže s vážným traumatem a poruchou vědomí na Emergency Fakultní nemocnice Lochotín," uvedla tisková mluvčí záchranářů.
     Policisté u řidičky tramvaje vyloučili požití alkoholu dechovou zkouškou a přesná příčina i okolnosti střetu jsou předmětem šetření. Tramvajový provoz v obou směrech a doprava na Klatovské třídě ve směru do centra byly zcela zastaveny. Po asi třiceti minutách byl provoz tramvají ve směru na Bory obnoven, dopravu ve směru do centra policisté odklánějí. 

     Čekáme na zprávu policie, kterou následně doplníme. Zatím policie uvedla, že sražený muž byl cizinec narozený v roce 1984.

     Není to ani měsíc kdy podobným způsobem v Plzni vběhl před tramvaj starší cizinec, který ale následkům zranění podlehl na místě:

Chodec střet s tramvají nepřežil

Chodec střet s tramvají nepřežil

19. 10. 2021, 08:38, aktualizace 19. 10. 2021, 10:06

Muže na místě dvacet minut resuscitovali, bohužel marně


Advokátní kancelář CINK a partneři

Advokáti sídlící v centru Plzně specializující se mj. na rodinné právo, trestní právo, občanské právo a řadu dalších oblastí. Rádi Vám poradíme s řešením Vašeho problému, připravíme či zkontrolujeme dokumenty, zastoupíme Vás v soudních sporech či řízeních před správními orgány.