Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Protidrogová razie v ubytovně Hotel CD

Policisté v ubytovně i na Nýřansku zadrželi trojici dealerů pervitinu

10. srpna 2022 15:15 , aktualizace 15:26

Drogy Zadržení pachatele

Partner článku – Advokátní kancelář CINK a partneři

     V úterý 2. srpna v podvečer došlo v ubytovně v bývalém CD Hotelu na Karlovarské třídě v Plzni k rozsáhlé policejní razii, při které byly zadrženy dvě ženy. Ačkoli jsme byli na místě, na žádost kriminalistů jsme o případu neinformovali dříve, abychom nenarušili vyšetřování.

Nyní Vám již můžeme přinést podrobné informace k tomuto případu.  

     Kriminalisté se od března letošního roku věnovali případu distribuce drog, ke které docházelo zejména na Nýřansku a v Plzni. Po zjištění všech skutečností a dostatku důkazů přistoupili policisté k realizaci, která proběhla současně na ubytovně v bývalém CD Hotelu a na Nýřansku.

     Na ubytovně byla zadržena zde ubytovaná hlavní dealerka i její mladší pomocnice. "Při domovní prohlídce na ubytovně v Plzni, kde bydlela hlavní dealerka dvaapadesátiletá žena pocházející z Nýřanska, policisté zajistili sáčky s pervitinem a věci potřebné k prodeji drog. Této ženě v distribuci drog pomáhala ještě sedmadvacetiletá žena pocházející z Plzně," popsala tisková mluvčí policie s tím, že ženám v distribuci pervitinu pomáhal ještě muž z Nýřanska.
     "U tohoto čtyřiadvacetiletého muže policisté při domovní prohlídce zajistili další větší sáček s pervitinem," doplnila mluvčí policie.

     Policisté zjistili a prokázali, že trojice zadržených od loňského srpna do současné doby společně distribuovala pervitin dvanácti koncovým uživatelům a tím si přišla na téměř sedmdesát tisíc korun. Veškerý zajištěný materiál bude podroben odbornému znaleckému zkoumání. 
     Policejní komisař zahájil trestní stíhání všech zadržených za spáchání přečinu Nedovolená výroba a jiné nakládaní s omamnými a psychotropními látkami a s jedy. 


 


Advokátní kancelář CINK a partneři

Advokáti sídlící v centru Plzně specializující se mj. na rodinné právo, trestní právo, občanské právo a řadu dalších oblastí. Rádi Vám poradíme s řešením Vašeho problému, připravíme či zkontrolujeme dokumenty, zastoupíme Vás v soudních sporech či řízeních před správními orgány.