Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách

V centru Plzně byl nalezen mrtvý muž

Jedna z možností je, že muž zemřel na otravu desinfekcí Anti-Covid

5. června 2020 16:43 , aktualizace 16:53

Bezdomovci Smrt

     Včera po deváté hodině večer byl na louce nedaleko Kilometrovky v Plzni za OC Plaza nalezen ležící muž nejevící známky života. Přivolaný lékař mohl již bohužel pouze konstatovat smrt a celý případ si samozřejmě převzali k šetření policisté.
     "Prověřujeme okolnosti úmrtí muže narozeného v roce 1975. Cizí zavinění bylo na místě koronerem předběžně vyloučeno a byla nařízena zdravotní pitva," uvedla tisková mluvčí policie.
     Podle našich informací patřil zemřelý mezi místní komunitu bezdomovců, a na louce u Kilometrovky často přespával. "On hodně chodil do Plazy, odtamtud se známe. Minulý týden si hodně stěžoval na úporné bolesti hlavy, prý jediné, co mu na to pomáhalo byl alkohol. Když jsem ho viděl naposledy, říkal několika lidem, že si někde sehnal lahev Anti-Covidu. Všichni mu říkali, ať tu desinfekci hlavně nepije, ale možná je neposlechl," řekl nám muž z okruhu, ve kterém se zemřelý pohyboval.
     Tuto verzi by potvrzoval i fakt, že nedaleko těla, které mělo na louce ležet několik dní, měla být nalezena právě láhev desinfekce Anti-Covid.

Foto: Ilustrační