Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

V Plaze se servaly děti, jedna dívka pak pobodala druhou

"Ona sahala na toho malého, tak jí to ta druhá řekla a ona jí bodla do oka"

3. února 2018 17:46 , aktualizace 21:18

Partner článku – Advokátní kancelář CINK a partneři

    Dnes kolem páté odpoledne došlo ke konfliktu v obchodním centru Plaza v centru Plzně.

     Na místě došlo k hádce ve skupině dětí a mladistvých, kteří zde pravidelně tráví svoje volno a hádka pak nečekaně vyvrcholila vytažením a použitím nože. "Ona sahala na toho malého, tak jí to ta druhá řekla, ať na něj nesahá a ona ji začala bodat," sdělila nám na místě asi čtrnáctiletá svědkyně konfliktu.
     "Já ji viděla, ona je blázen, ať ji zavřou do pasťáku, bodla ji přímo do oka, svině jedna," potvrdila nám další plačící dívka.

     Policie na místě zajistila veškeré dětské účastníky konfliktu a páskou uzavřela místo, kde ke konfliktu došlo. Policisté zatím celý incident vyšetřují, ale dle našich informací by zraněná dívka měla být bodnutá do ruky a pak do obličeje, snad jen těsně pod oko a nikoli přímo do oka, jak se na místě domnívali svědci. Záchranáři nám každopádně potvrdili, že zraněnou dívku transportovali na ambulanci oční kliniky.
     Svědci uváděli, že útočnici i oběti má být kolem třinácti let a zbraní měl být kapesní nůž.

AKTUALIZACE 19,15: Záchranná služba potvrdila, že na místo prvotně vyjížděli k oznámení bodnutí nožem do oka a na místě bylo zjištěno, že se jednalo o ránu vedle oka a na horní končetině.

     "Dnes po 17 hodině jsme vyjížděli do OC Plaza Plzeň, kde mělo dojít k fyzické potyčce, při které měla jedná nezletilá dívka napadnout druhou, rovněž nezletilou.
     Věc si na místě převzali kriminalisté Městského ředitelství policie Plzeň, kteří prověřují všechny okolnosti případu.
     Vzhledem k věku zúčastněných osob a fázi prověřování nebudeme podávat bližší informace,
" uvedli policisté.


Advokátní kancelář CINK a partneři

Advokáti sídlící v centru Plzně specializující se mj. na rodinné právo, trestní právo, občanské právo a řadu dalších oblastí. Rádi Vám poradíme s řešením Vašeho problému, připravíme či zkontrolujeme dokumenty, zastoupíme Vás v soudních sporech či řízeních před správními orgány.