Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto Video

Vůz s cizinci skončil na boku

Záchranné práce u nehody v centru Plzně komplikovali přihlížející

17. února 2020 00:24 , aktualizace 02:07

Cizinci Doprava Nehody


     V noci na dnešek těsně před půlnocí došlo na křižovatce ulic Koperníkova a Tylova v Plzni ke střetu vozů Range Rover a Škoda Octavia.
     Podle svědků na místě nedal řidič Range Roveru s vietnamskou posádkou přednost po hlavní silnici jedoucí Škodě a tak došlo ke střetu, po kterém Range Rover skončil na boku.
     K nehodě vyjely všechny záchranné složky, ale v době jejich příjezdu na místo havárie se k vozům seběhlo asi dvacet svědků, převážně cizinců, kteří přihlíželi a někteří se i snažili zraněným pomáhat. Bohužel cizinci tak následně nechtěně komplikovali zásah záchranných složek, motali se, překáželi záchranářům i hasičům v práci a kvůli jazykové bariéře také chvíli trvalo zjistit, kolik lidí vlastně v Range Roveru jelo, i kteří to z přítomných na místě byli. Uklidnění situace zajistil až příjezd několika hlídek policie.
     Nakonec bylo zjištěno, že v Range Roveru cestovali dva muži a v Octavii jeden. "Záchranáři transportovali na urgentní příjem Fakultní nemocnice Lochotín muže narozeného v roce 1997 se středně těžkým zraněním a dva muže narozené v letech 1972 a 1975 s lehčími poraněními. Všichni zranění jsou při vědomí," uvedli nám záchranáři.
     Oba řidiči měli test na přítomnost alkoholu negativní a po dobu zásahu byla Tylova ulice uzavřena.


 


     
     
 


Mraknet

Společnost zaměřená na montáž, servis a poskytování internetového připojení vč. mnoha dalších služeb jako je telefon, televize, kamerové systémy, servery. Prioritou společnosti je kvalita a špičková péče o zákazníka.