Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

"Dvojitá" dopravní nehoda na Bílé hoře

Po příjezdu na místo všechny překvapila poloha havarovaných vozů

11. května 2021 09:40 , aktualizace 10:59

     Dnes dopoledne kolem půl desáté došlo v Plzni na Bílé Hoře v ulici 28. října ke střetu dvou osobních vozů. Při nehodě došlo ke zranění staršího muže, takže k nehodě vyjely všechny záchranné složky. 
     Na místě bylo zjištěno, že jde o střet dvou škodovek, Roomstera a Fabie, a dle svědků k nehodě mělo dojít tak, že řidič Roomsteru při vyjíždění z vedlejší nedal přednost muži, který řídil Fabii a jel po hlavní. Všechny ale překvapila poloha havarovaných vozů, která evidentně neodpovídala výše uvedenému popisu nehody. Toto se ale následně vysvětlilo, po střetu řidič Roomsteru špatně zajistil své vozidlo, to se samovolně rozjelo a znovu nabouralo do již odstavené Fabie.
     Zraněného řidiče Roomsteru si převzali záchranáři, zatímco hasiči zajistili místo nehody, pomocí sorbentu odstranili uniklé provozní kapaliny a provedli protipožární opatření. Nehoda blokuje provoz ve směru do centra.

     Na vyjádření policistů, kteří jsou stále ještě na místě, čekáme a poté doplníme. 


 


Jídlonoš

Rozvoz a donáška obědů pro domácnosti a firmy • rozvoz a donáška obědů pro seniory • široký výběr jídel • pokrytí Plzeň a široké okolí