Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Vážná nehoda motorkáře

Těžce zraněného muže z místa transportoval vrtulník

26. března 2021 14:18 , aktualizace 14:20

     Včera odpoledne došlo v Habartově na Sokolovsku, nedaleko místního supermarketu, k velmi vážné dopravní nehodě motorkáře.  Na místo vyjely všechny záchranné složky a z letiště v Líních vzlétl vrtulník LZS. Po příjezdu na místo se ukázalo, že řidič motocyklu narazil do dopravní značky a způsobil si vážná zranění.
     Hasiči na místě připravili plochu pro přistání záchranářského vrtulníku, zajistili prostor nehody a zlikvidovali únik provozních kapalin. Mezitím vrtulník transportoval motorkáře do Fakultní nemocnice Plzeň.
     Podle dopravních policistů mělo k nehodě dojít tak, že čtyřiatřicetiletý řidič motocyklu značky Honda, jedoucího z Habartova směrem na Svatavu, zřejmě nepřizpůsobil rychlost jízdy svým schopnostem a technickému stavu komunikace. Přesná příčina a okolnosti této dopravní nehody jsou však stále ještě předmětem dalšího šetření.

Foto: HZS a PČR

 


Autosalon Dajbych

Plzeňský specialista na terénní vozy a jejich úpravy. Značky Toyota, INEOS Grenadier a Isuzu. Prodej off-road příslušenství ARB. Náš tým má největší zkušenosti v ČR, terénním vozům rozumíme a umíme je upravit přímo na míru pro nadšence, firmy i složky IZS. Jsme profesionálové ve 4x4.