Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto Video

Vážná nehoda v centru Plzně, dva zranění

Na magistrále se srazilo osobní auto s nákladním, to se po střetu převrátilo

28. února 2020 13:49 , aktualizace 14:25

Doprava Nehody


     Dnes v půl druhé odpoledne došlo na magistrále Tyršova v Plzni, na vyústění sjezdu ze sadů Pětatřicátníků, ke střetu nákladního a osobního vozu. Nákladní vůz se po nehodě převrátil a z místa byli hlášeni dva zranění, takže ke střetu vyjely všechny záchranné složky.
     Podle svědků k nehodě došlo tak, že po Jízdecké od Plazy přijížděl nákladní vůz Iveco, kterému nedala přednost řidička s vozem Škoda Kodiaq sjíždějící od sadů Pětatřicátníků a narazila do jeho zadní nápravy. Náraz do Iveca byl natolik silný, že se vozidlo naklonilo a náklad ho převážil na bok.
     Během nehody došlo ke zranění řidičky Kodiaqu narozené v roce 1985 i řidiče Iveca narozeného v roce 1991, po ošetření na místě záchranáři oba transportovali do nemocnice. 
     Na místě nyní pracují policisté i hasiči, doprava je obousměrně stažena pouze do dvou pruhů a tvoří se zde dlouhé kolony vozidel.


 

 

Eldar Taxi

Mladá taxislužba, působící na Plzeňském trhu krátce, ale zároveň první společnost v Plzni, která ke zprostředkování objednávek využívá moderní technologie. Našim cílem je spokojenost zákazníků, a toho se snažíme docílit kvalitou služeb za příznivou cenu.