Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto Video

Čtrnáctiletý chlapec skočil z mostu přímo na jedoucí vlak

Na místě zasahují všechny záchranné složky včetně vrtulníku LZS

13. února 2023 15:38 , aktualizace 17:13

Doprava Železniční nehoda

     Dnes ve čtvrt na tři odpoledne došlo v Hostouni na Domažlicku ke skoku teprve čtrnáctiletého chlapce ze silničního mostu na pod ním projíždějící osobní vlak. Na místo samozřejmě okamžitě vyjeli policisté, záchranáři, Drážní hasiči, dále hasiči z Domažlic a Bělé nad Radbuzou, a také z letiště v Líních vzlétl vrtulník LZS.


     Chlapec měl neuvěřitelné štěstí a skok, při kterém dopadl nejprve na střechu vlaku a poté na zem vedle trati, nakonec přežil, samozřejmě ale utrpěl středně těžké zranění a po ošetření na místě musel být letecky transportován na Emergency Fakultní nemocnice Plzeň Lochotín.

     Doprava na trati z Domažlic na Planou u Mariánských Lázní byla v úseku Bělá nad Radbuzou - Planá u Mariánských Lázní po dobu zásahu záchranných složek samozřejmě zastavena.

     Proč chlapec z mostu na vlak skočil nyní šetří policie, podle informací z místa ale vše nasvědčuje tomu, že šlo o nevydařený pokus o sebevraždu.
     "Vzhledem k tomu, že jde o nezletilého, nebudeme k případu poskytovat žádné informace," uvedla nám tisková mluvčí policie. 

Video:  J. Farkas
Foto: Krimi-Plzeň