Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

"Bez nářadí nemůžu pracovat"

Čtenář prosí o pomoc případné svědky vykradení auta na Slovanech

14. prosince 2020 08:48 , aktualizace 09:41

Krádež

Dobrý den,
     obracím se na Vás s prosbou o pomoc, v noci ze soboty na neděli mi v Plzni na křižovatce Jablonského a Plzenecké ulice vykradli zaparkované auto, ze kterého mi ukradli několik věcí, hlavně nářadí. Pracuji jako instalatér a ztráta materiálu i nářadí je pro mě dost velký problém, musím ho nahradit, abych mohl vůbec pracovat.
      Z auta mi zloděj mimo jiné ukradl kufr s příklepovou vrtačkou Makita, černý kufr s 217ti dílnou Yato gola sadou, aku vrtačku Parkside, několik domácích termostatů, oběhové čerpadlo "šedesátku" do kotelny, přenosné rádio Sencor a černou ledvinku Reabook s drobným nářadím.
     Takhle před Vánoci je to pro mne samozřejmě velmi nepříjemná komplikace a rád bych proto poprosil čtenáře Krimi - Plzeň, pokud někdo něco viděl, nebo by zahlédl podezřelou nabídku nářadí, aby informoval policii, které jsem krádež samozřejmě nahlásil.
                                                                             Děkuji za pomoc, Max 


 



Delta Plzeň

Kamerové i zabezpečovací systémy, bezpečnostní a solární fólie, protipožární systémy. Osvědčený dodavatel systémů od projektu přes realizaci až po připojení na pult centralizované ochrany bezpečnostní služby nebo hasičů.