Foto

"U Tesca asi chytili kosmonauta," napsal nám čtenář

Svrab, sekera i mačeta a k tomu neobvyklý úbor zadržené osoby vzbudil rozruch u nákupního střediska na Borských polích

Autor: Petr Novák pátek 17. května 10:57 , aktualizace 13:02

Bezdomovci Zadržení pachatele


     Včera po desáté hodině večer si u nákupního centra Tesco na Borských polích několik našich čtenářů všimlo policejních vozů a policistů i strážníků městské policie, kteří do auta nakládali podivně vyhlížejícího muže oblečeného do bílého protichemického obleku.

     Nám se podařilo zjistit, že šlo o zadržení osoby v celostátním pátrání, na kterou byl vydán příkaz k zatčení a tato osoba byla v policejní evidenci označena jako nebezpečná a ozbrojená.
     Toto nám dnes potvrdila i mluvčí městské policie. "Mohu potvrdit, že strážníci u nákupního centra nalezli muže narozeného v roce 1960, u kterého bylo následnou lustrací zjištěno, že se jedná o osobu v celostátním pátrání. U muže byly uvedeny informace, že může být nebezpečný a ozbrojený. Hlídka dotyčného zajistila a následně jej předala státní policii," uvedla nám mluvčí.

      Při zadržení muže se potvrdilo i to, že mohl být okolí značně nebezpečný a to dokonce několika způsoby. Nejenže měl totiž u sebe mačetu a sekyru, ale zároveň byl také doslova chodící sbírkou různých parazitů včetně svrabu, takže ho policisté z hygienických důvodů nechali obléci do ochranného obleku. I přes toto opatření pak ale policisty pochopitelně čekala důkladná desinfekce sebe, uniforem i služebního vozu.


Vyresme.cz

Jsme společnost, která se skládá z odborníků jejichž znalosti pokrývají veškerá témata finančního trhu od investování, financování, pojištění až po zajištění prodeje či pronájmu nemovitostí. Jsme společností, která se stará o pomoc jak fyzickým tak právnickým osobám.