Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách

Bitka na záchytce

Dobýval se do služebního auta policie a nakonec skončil na záchytce

19. března 2018 15:40

Alkohol Drogy Zadržení pachatele

     Včera po poledni si psovod Policie ČR v Nepomucké ulici v Plzni všiml dvou opilých, podezřelých mužů, kteří se chovali značně nevhodně a rozhodl se je zkontrolovat. Muži však v rámci kontroly příliš nespolupracovali a pak se dokonce snažili dostat do policistova služebního vozu.
      "Jeden z kontrolovaných začal opakovaně sahat na kliku služebního auta a snažil se otevřít dveře. Ani po výzvě policisty tohoto jednání nezanechal a když u prvních dveří nepochodil, snažil se otevřít druhé dveře," popsala nepochopitelné muže jednání tisková mluvčí policie.
     Na místo přijela další hlídka, ale ani to muže od snahy dostat se do služebního vozu neodradilo. 
     Proti jednomu z mužů nakonec musel psovod použít donucovací prostředky a přiložit mu pouta. Protože byl zajištěný muž pod vlivem alkoholu i zřejmě i drog, musel být převezen na záchytku.
     Na záchytce však mužova agresivita ještě vzrostla a začal údery pěstmi demolovat vybavení záchytky, konkrétně plechové skříňky na oblečení, a poté dokonce napadat i samotné policisty.
     Znovu proti němu tedy muselo být policisty použito hmatů a chvatů, svedení na zem a nakonec musel být dokonce i přikurtován k lůžku, protože jeho agresivita nepolevovala a naopak ještě vzrůstala.

Jak to na záchytce vypadá, se můžete podívat zde:

Speciál: Vše o záchytce, sami jsme vyzkoušeli!

Speciál: Vše o záchytce, sami jsme vyzkoušeli!

26. 01. 2018, 00:08, aktualizace 08. 07. 2018, 15:37

Fotograf Krimi zavřený na záchytce, redaktor naopak v bílém plášti



Mraknet

Společnost zaměřená na montáž, servis a poskytování internetového připojení vč. mnoha dalších služeb jako je telefon, televize, kamerové systémy, servery. Prioritou společnosti je kvalita a špičková péče o zákazníka.