Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto Video

Bitím donutili ženu k orálnímu sexu

Kriminalisté šetří zvláště odporný případ znásilnění v Plzni

8. srpna 2022 18:18 , aktualizace 18:24

Napadení Sexuální deviant

Partner článku – Alfa Tactical

      K velmi vážnému trestnému činu kvalifikovanému podle našeho trestního řádu již jako znásilnění došlo v úterý 2. srpna kolem deváté hodiny večer v Plzni mezi ulicemi Sukova a Čermákova.

     Na místo vyjely hlídky policistů, které prostor mezi workoutovým hřištěm a protihlukovou stěnou zajistily a ohradily páskami, byl povolán psovod se psem vycvičeným na vyhledávání osob a technik pro zajištění veškerých dostupných kriminalistických stop.

     Vyšetřování tohoto zvlášť závažného zločinu si na místě převzali kriminalisté, zatímco několik hlídek policistů za pomoci psovoda prohledávalo široké okolí místa činu. Podezřelí byli dva muži snědé pleti, vysocí kolem 185 centimetrů a oblečení v šedých teplákách. 


     O případu jsme na žádost policie nemohli informovat dříve, abychom probíhající vyšetřování nenarušili. Nyní již je možné uvést, co se na místě stalo.
     "Dva zatím neznámí pachatelé napadli dvacetiletou ženu, kterou fackami a pohrůžkami dalšího násilí donutili k orálnímu sexu. Ženě se naštěstí po chvíli podařilo z místa utéct a obrátit se o pomoc na policii," uvedla nám dnes tisková mluvčí policie.



Alfa Tactical

Specializovaný obchod a e-shop se zbraněmi, vojenským a outdoor vybavením. Máme široký výběr zbraní, střeliva, army, outdoor vybavení za skvělé ceny. Nabízíme slevy pro registrované zákazníky, ozbrojené složky, IZS, AZ a členy vybraných spolků. Nakoupíte u nás online nebo v prodejně na Doubravce.