Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Zlost si vybil na přístroji určenému k záchraně životů

Silně opilý muž rozbil po hádce s přítelkyní resuscitační přístroj

Autor: Jana Holá úterý 12. března 08:12 , aktualizace 11:13

Alkohol Vandalství Zadržení pachatele


     Policisté v posledních dnech ukončili šetření případu z konce minulého roku a mimo jiné i na základě znaleckých posudků nyní obvinili čtyřicetiletého muže z Karlových Varů ze spáchání trestného činu poškození cizí věci.

     Muž si totiž koncem prosince svou zlobu a frustraci vybil na resuscitačním přístroji AED, který byl umístěn na nástupišti MHD u Tržnice v Karlových Varech. "Důvodem agrese muže byla zřejmě hádka s přítelkyní a taktéž sehrál velkou roli alkohol. Krátce po třetí hodině odpolední úderem pěstí udeřil do lékařského přístroje, který poté spadl na zem, kde došlo k jeho poškození," popsal tiskový mluvčí policie.

     Po svém "knockautu" si šel agresor odpočinout na nedalekou lavičku, kde jej přivolaní policisté našli. "Muž policistům přiznal své jednání a následnou orientační dechovou zkouškou na přítomnost alkoholu ukázal přístroj hodnotu 3,39 promile. Poté byl muž převezen na obvodní oddělení policie k dalším úkonům," uvedl tiskový mluvčí policie s tím, že muž svým jednáním způsobil škodu za 35 tisíc korun.

     V případě prokázání viny muži hrozí trest až jeden rok odnětí svobody.

Foto PČR


BYTOVÝ DŮM SLOVANSKÁ

POHODLNÉ BYDLENÍ V CENTRU PLZNĚ – Výborná lokalita ve všech ohledech Projekt výstavby bytového domu na Slovanské v Plzni zúročuje výhody malé vzdálenosti do městského centra a zázemí městské čtvrti Slovany.