Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách

Cestou necestou a s třemi a půl promile

Řidička již byla na pokraji otravy alkoholem

11. září 2020 09:20 , aktualizace 09:44

Alkohol

     Automobilu Škoda Octavia projíždějícího včera po čtvrté hodině odpoledne nejen po silnici, ale i po polní cestě a dokonce i cyklostezce, si u chatové oblasti nedaleko Lhoty všimlo více lidí. Vzhledem k tomu, že již na první pohled bylo jasné, že způsob, jakým řidič vůz ovládá, není normální, svědci přivolali na místo policisty.
     Ti vůz zastavili a kupodivu místo opilce či narkomana, kterého ve voze podle stylu jízdy čekali, za volantem seděla dáma v nejlepších letech. Velmi silný zápach alkoholu ale prozrazoval, kde bude problém. Devětatřicetiletá žena sotva mluvila a měla skelný pohled, takže policisté již dopředu tušili, že nepůjde jen o sklenku bílého po obědě. Výsledek dechové zkoušky ale překvapil i zkušené policisty, naměřená hodnota činila neskutečných 3,37 promile alkoholu v krvi.
      Policisté ženě na místě zakázali další jízdu a byl jí zadržen řidičský průkaz. Řidička se po výzvě dle zákona dobrovolně podrobila lékařskému vyšetření spojenému s odběrem krve ve zdravotnickém zařízení a věcí se dále zabývají plzeňští dopravní policisté.

Foto: Ilustrační

Hop Taxi • 607 277 277

Jsme sdružení taxikářů v Plzeňském kraji a pro zákazníky udržujeme skvělé ceny. Naši řidiči jsou prověření profesionálové a jsou pro Vás k dispozici 24 hodin denně, 7 dní v týdnu, a to buď na telefonu nebo naší mobilní aplikaci.