Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Nezvládl řízení a s vozem skončil na střeše

Policisté šetří dopravní nehodu, při které řidič převrátil auto do pole

21. února 2023 12:29 , aktualizace 13:31

Doprava Nehody

     V neděli v půl desáté ráno došlo na silnici č. I/20 mezi Chválenicemi a Losinou k dopravní nehodě, při které se vůz Mercedes převrátil do pole na střechu.

     Nehoda se naštěstí obešla bez zranění osob, na místo tak vyjeli hasiči a policisté. Hasiči zajistili místo události a protipožární opatření, zatímco policisté zjišťovali, jak k nehodě došlo.

     "Řidič narozený v roce 1997 s osobním vozidlem Mercedes Benz při jízdě směrem na Losinou nepřizpůsobil rychlost jízdy svého vozidla zejména svým schopnostem, kdy reagoval prudkým brzděním na pomaleji jedoucí nezjištěné vozidlo, které jelo před ním. Jeho vozidlo se na mokrém povrchu vozovky dostalo do neřízeného smyku a přejelo vlevo v jeho směru jízdy na levou krajnici, kde došlo ke střetu přední části vozidla se směrovým sloupkem.
     Řidič s vozidlem po nárazu pokračoval vlevo mimo komunikaci, kde havaroval na poli a vozidlo se přetočilo na střechu,"
popsala tisková mluvčí policie.

     Požití alkoholu bylo u řidiče vyloučeno dechovou zkouškou a policisté se nehodou dále zabývají.


KS Therm

Nabízíme instalatérské, topenářské a plynařské práce včetně revizí. Dodáváme a montujeme tepelná čerpadla, solární systémy, rekuperace, kogenerační jednotky, kotle, podlahové i stěnové topení či kompletní systémy vytápění. Provádíme zateplování budov, výměny oken a stoupaček i kompletní koupelny.