Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách

Řidič nedal přednost cyklistovi

Vážně zraněného muže musel do nemocnice transportovat vrtulník

26. října 2021 18:44 , aktualizace 19:36

Cyklista Nehody Záchranáři

     Dnes před šestou hodinou večer došlo na Klatovsku k vážné dopravní nehodě při které osobní vůz srazil cyklistu. "Z dosavadního šetření je zřejmé, že řidič vozu Škoda Fabia narozený v roce 1951, který jel ve směru od Janovic nad Úhlavou na Nýrsko, neměl pro odbočování vlevo dát přednost cyklistovi narozenému v roce 1985," popsala tisková mluvčí policie.
     Při střetu utrpěl cyklista zranění a na místo proto vyjely všechny záchranné složky. Vzhledem k závažnosti zranění mužovy hlavy k nehodě vzlétl i vrtulník LZS a muž byl na Emergency Fakultní nemocnice Lochotín transportován letecky. 
     "Dechová zkouška na alkohol byla u řidiče provedena s negativním výsledkem, u cyklisty s ohledem na zdravotní stav provedena nebyla a byl zajištěn odběr krve," doplnila mluvčí policie s tím, že po dobu šetření bude silnice v obou směrech uzavřena.

Foto: Ilustrační

Vochoc Trade, s.r.o.

Dodavatel a výrobce osobních ochranných pracovních pomůcek. Nejširší sortiment OOPP, velké skladové zásoby a skvělé služby. Dlouholeté zkušenosti nám dodávají profesionalitu a možnost okamžitě reagovat na Vaše požadavky. Absolutní špička ve svém oboru - to je Vochoc!