Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách

Auto v Blovicích srazilo cyklistu stojícího u cesty

Muž byl s poraněním hlavy transportován do nemocnice

19. července 2017 10:43 , aktualizace 10:50

Cyklista Nehody

Partner článku – Advokátní kancelář CINK a partneři

    Dnes ráno před devátou hodinou došlo v Blovicích k dopravní nehodě osobního vozu a cyklisty.
    Starší cyklista utrpěl zranění hlavy a podle našich informací trpěl i poruchami vědomí. Na místo okamžitě vyrazili záchranáři a startoval i vrtulník LZS. Nakonec byl ale vrtulník odvolán a muž byl transportován pozemní cestou na chirurgickou ambulanci do Fakultní nemocnice v Plzni na Borech. 
     "Třiapadesátiletý řidič vozu Volkswagen Caddy jel do centra města po hlavní silnici a projížděl kolem sloupu, kde stál cyklista a byl o sloup opřený. Podle informací z místa sedmašedesátiletý cyklista ze zatím neznámých důvodů upadl ve chvíli, kdy auto projíždělo kolem. Z jakého důvodu ještě nevíme, protože příčina a průběh nehody je stále v šetření. Cyklista byl transportován do nemocnice, kde mu bude odebrána krev pro zjištění přítomnosti alkoholu, u řidiče vozu byla přítomnost alkoholu vyloučena dechovou zkouškou," uvedla k nehodě tisková mluvčí policie. 
     Nelze tedy ani vyloučit, že muži se udělalo zle z horka nebo kvůli vyššímu věku.

Foto: Ilustrační

Advokátní kancelář CINK a partneři

Advokáti sídlící v centru Plzně specializující se mj. na rodinné právo, trestní právo, občanské právo a řadu dalších oblastí. Rádi Vám poradíme s řešením Vašeho problému, připravíme či zkontrolujeme dokumenty, zastoupíme Vás v soudních sporech či řízeních před správními orgány.