Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Střet dvou aut u Nezvěstic, tři zranění lidé

U nehody momentálně zasahují všechny záchranné složky

31. srpna 2021 14:28 , aktualizace 15:05

     Dnes kolem druhé hodiny odpoledne došlo k dopravní nehodě nedaleko Plzně. Mezi Nezvěsticemi a Spáleným Poříčím, na křižovatce s odbočkou na Žákavu, došlo ke střetu dvou vozů. Z místa bylo hlášeno, že by zde měli být dva nebo tři zranění lidé, takže k nehodě vyjížděly všechny záchranné složky.

     Po příjezdu na místo se ukázalo, že se zde střetlo Daihatsu řízené mužem narozeným v roce 1998, ve kterém cestoval ještě spolujezdec narozený v roce 2000, s vozem Fiat, který řídil muž narozený v roce 1966. Záchranáři převzali všechny tři zraněné muže a transportovali je do nemocnice. Hasiči zajistili místo události, provedli protipožární opatření a likvidaci uniklých provozních kapalin. 
     Podle prvotních informací jelo Daihatsu od Žákavy a nedalo přednost Fiatu, jedoucímu od Nezvěstic. Policisté ale nehodu na místě ještě šetří a zjišťují její veškeré okolnosti. Zatím můžeme uvést, že oba řidiči měli test na přítomnost alkoholu negativní.

Foto: Hasiči a KP

 


Klimahome

Specialista na klimatizace a tepelná čerpadla. O klienty se postaráme od A do Z: poradíme s výběrem, zaměříme, připravíme kalkulaci projektu na míru, profesionálně nainstalujeme a postaráme se o záruční i pozáruční servis. Dokážeme pomoci i se zajištěním financování a vyřízením dotace.