Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Střet dvou aut a zaklínění spolujezdkyně

Mladý řidič částečně přejel do protisměru a střetl se s protijedoucím vozem

30. října 2021 19:14 , aktualizace neděle 31. října 02:36

     V sobotu po poledni došlo ke střetu dvou osobních aut na silnici 193 mezi Kladruby a Stříbrem. Vzhledem k tomu, že z místa bylo hlášeno převrácení auta na bok a zaklínění jedné osoby, k nehodě vyjely všechny záchranné složky.
     "Řidič narozený v roce 2001 a jedoucí s vozem Škoda Superb ve směru od Kladrub na Stříbro dle všeho nejel dostatečně vpravo a v mírné zatáčce se střetl s protijedoucím vozem Hyundai Santa Fe, který řídil muž narozený v roce 1971 a s kterým cestovala ještě spolujezdkyně narozená v roce 1944. Při nehodě došlo k převrácení Hyundaie na bok," popsala nehodu mluvčí policie s tím, že dechové zkoušky vyloučily požití alkoholu u obou řidičů.
     Záchranáři si do péče převzali a do Fakultní nemocnice Plzeň Lochotín nemocnice transportovali spolujezdkyni z Hyundaie se středně těžkým zraněním, naštěstí ale při vědomí.


 


Vochoc Trade, s.r.o.

Dodavatel a výrobce osobních ochranných pracovních pomůcek. Nejširší sortiment OOPP, velké skladové zásoby a skvělé služby. Dlouholeté zkušenosti nám dodávají profesionalitu a možnost okamžitě reagovat na Vaše požadavky. Absolutní špička ve svém oboru - to je Vochoc!