Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Čelní střet dvou aut, na místě tři zranění

U dnešní odpolední dopravní nehody zasahovaly všechny záchranné složky

30. července 2022 21:31 , aktualizace 23:54

     Dnes odpoledne před třetí hodinou došlo na silnici 169 mezi obcemi Rabí a Bojanovice k vážné dopravní nehodě dvou osobních aut. Z místa byl hlášen čelní střet a minimálně tři zraněné osoby, takže na místo samozřejmě okamžitě vyjely všechny záchranné složky.

     Hasiči zajistili místo nehody, provedli protipožární opatření a zlikvidovali uniklé provozní kapaliny pomocí sorbentu. Záchranáři převzali tři zraněné muže, dva narozené v roce 2003 a jednoho v roce 1965 a s četnějšími, i když podle záchranářů naštěstí jen lehčími zraněními, je transportovali do nemocnice v Klatovech.

     Silnice byla v době záchranných a likvidačních prací zcela uzavřena a zprůjezdněna byla po hodině a půl. Po došetření nehody policií hasiči pomohli vozidla naložit na odtahovou službu a ještě uklidili vozovku.

     Podle mluvčí policie k nehodě došlo tak, že řidič vozu Škoda Fabia najel na krajnici, ta se pod jeho vozem uvolnila, vozidlo vjelo do příkopu, odrazilo se, vrátilo se na silnici, přejelo do protisměru a zde se čelně srazilo s protijedoucím vozidlem Toyota. 
      Policisté u obou řidičů vyloučili požití alkoholu dechovými zkouškami a nehodou se dále zabývají.

Foto: HZS

 


Optika Ofitop

Oční optika pro děti a dospělé - nadstandardní péče o Váš zrak.