Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Čelní střet dvou vozů

Z místa nehody byli do nemocnice transportováni dva zranění

22. září 2023 16:05 , aktualizace 16:09

Hasiči Nehody Policie Záchranáři

Partner článku – RK Salzmann


     Dnes po jedné hodině odpoledne došlo na silnici mezi Lazci a Blížejovem k dopravní nehodě, při které se čelně střetly dva osobní vozy. Z místa bylo hlášeno zranění dvou osob, takže k nehodě vyjely všechny záchranné složky.

     Hasiči zajistili místo události a provedli protipožární opatření, zatímco záchranáři si do péče převzali zraněného muže a ženu.

     "Záchranáři z místa dopravní nehody transportovali ženu narozenou v roce 1958 a muže v roce 1978, oba s lehčími zraněními do nemocnice v Domažlicích," uvedla nám mluvčí záchranářů.

     "K dopravní nehodě došlo dnešního dne krátce po jedné hodině odpoledne u obce Lazce. Řidička narozená v roce 1950 a jedoucí s osobním vozem značky Peugeot 307 ve směru od obce Lazce na Blížejov, při projetí pravotočivé zatáčky dostala s vozidlem smyk a vjela do protisměru, kde se střetla s osobním vozem značky Škoda Octavia, který řídil muž narozený v roce 1978, se kterým ve voze cestovala ještě spolujezdkyně narozená v roce 1958.
      Muž i žena z vozidla Škoda byli zraněni a transportováni do nemocnice,"
popsala nehodu mluvčí policie s tím, že požití alkoholu bylo u obou řidičů vyloučenou provedenou dechovou zkouškou.

Foto: HZS

 



RK Salzmann

Rodinná firma s realitním zaměřením v plzeňském regionu. Prodej a pronájem: nemovitostí - byty | domy pozemků - stavební i hospodářské | komerčních nemovitostí - developerské projekty | obchody | haly