Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Chodec vběhl na červenou přímo před auto, které ho smetlo

U Hlavního vlakového nádraží v Plzni došlo ke střetu auta s chodcem

14. září 2022 16:24 , aktualizace 18:27

Cizinci Nehody

     Dnes kolem třetí hodiny odpoledne došlo v Plzni na přechodu pro chodce vedoucího od tramvajové zastávky Hlavní nádraží směrem k Americké třídě k dopravní nehodě, při které osobní vůz Škoda srazil chodce narozeného v roce 1990. K nehodě vyjeli záchranáři, kteří zraněného muže po ošetření na místě transportovali do nemocnice, a samozřejmě i policisté.

     Podle informací přímo z místa vyběhl Ukrajinec na Ukrajinské (kdysi Sirkové) ulici od zastávky tramvaje na přechod pro chodce, na kterém v tu chvíli ale svítila červená, spatřil v pravém jízdním pruhu přijíždějící vozidlo, zřejmě se lekl a zastavil se mu přímo v jízdní dráze.
     Řidič již neměl šanci nijak zareagovat a chodce srazil. Muž přepadl přes kapotu vozu, udeřil se o sloupek a spadl na travnatý pás mimo vozovku.

     Policisté u řidiče i chodce vyloučili požití alkoholu dechovými zkouškami a nehodou se dále zabývají. Čekáme na jejich zprávu a poté budeme aktualizovat.


 

 

Vochoc Trade, s.r.o.

Dodavatel a výrobce osobních ochranných pracovních pomůcek. Nejširší sortiment OOPP, velké skladové zásoby a skvělé služby. Dlouholeté zkušenosti nám dodávají profesionalitu a možnost okamžitě reagovat na Vaše požadavky. Absolutní špička ve svém oboru - to je Vochoc!