Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Mladík vešel přímo před přijíždějící autobus

Policisté šetří dopravní nehodu u Hlavního vlakového nádraží v Plzni

úterý 16. ledna 15:27 , aktualizace 17:47

Nehody

Partner článku – www.rb.cz

     Dnes těsně před třetí hodinou odpoledne došlo v Šumavské ulici v Plzni ke střetu autobusu s chodcem. Na místo okamžitě vyjely všechny záchranné složky.

     Hasiči zajistili místo události a asistovali záchranářům při ošetřování zraněného asi sedmnáctiletého mladíka, kterého záchranáři na místě ošetřili a poté transportovali na Urgentní příjem Fakultní nemocnice.

     Podle informací z místa mladý muž do silnice vešel od nádraží přímo před linkový autobus jedoucí od Americké třídy, jehož řidič tak již neměl nejmenší šanci střetu zabránit.

     Policisté u řidiče i chodce vyloučili požití alkoholu dechovými zkouškami a veškeré okolnosti nehody na místě šetří.


Dnes tak jde již o druhý střet těžkého vozidla s chodcem v Plzni:

Desetileté dítě vběhlo přímo před přijíždějící nákladní auto

    Dnes před osmou hodinou ráno došlo v Němejcově ulici u náměstí Českých bratří v Plzni ke sražení dítěte nákladním autem. 
    K nehodě pochopitelně okamžitě vyjížděly všechny záchranné složky.

     Podle informací z místa měla asi desetiletá holčička stát na semaforu, pak ale uviděla trolejbus přijíždějící na protější zastávku a vyběhla šikmo přes vozovku mimo přechod přímo před od Jižního nádraží přijíždějící Avii, jejíž řidič již nedokázal střetu s dítětem zabránit.

     Hasiči zajistili místo nehody, dívenku si do péče převzali záchranáři, kteří ji po ošetření na místě se středně těžkým zraněním, ale při vědomí, transportovali do Fakultní nemocnice Plzeň. 

     Policisté u řidiče Avie vyloučili požití alkoholu dechovou zkouškou a nehodou se v tuto chvíli na místě zabývají.

     Provoz v místě byl po dobu zásahu omezen, nyní je již místo plně průjezdné.


 






www.rb.cz

Jsme tu pro ty, kteří potřebují pomoci vytvořit funkční ledovací kampaň či služby call centra. K tomu využíváme naše weby s celkovou návštěvností 4 000 000 uživatelů a služby profesionálního call centra s databází více než 500 000 živých kontaktů. A to vše Vám může být k dispozici. Poptejte nás!