Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Opilý cizinec po nárazu do stromu pokračoval v jízdě

Následně nadýchal téměř dvě promile

2. října 2017 14:40 , aktualizace 14:58

Alkohol Cizinci Nehody

Partner článku – Advokátní kancelář CINK a partneři

     Rokycanští dopravní policisté vyjížděli v neděli v brzkých ranních hodinách k nehodě, ke které došlo mezi obcemi Mirošov a Příkosice. Šestadvacetiletý Slovák ve vozidle Toyota Yaris, který jel ve směru od Mirošova, před železničním přejezdem v levotočivé zatáčce nepřizpůsobil rychlost vozidla stavu a povaze vozovky. Následkem toho s vozidlem vyjel mimo vozovku do silničního příkopu, kde narazil do vzrostlého stromu. Poté se řidič s vozidlem vrátil zpět na vozovku a v jízdě pokračoval v levém silničním příkopu, kde poškodil mříž kanalizace. 
     "Při šetření události policisté provedli řidiči dechovou zkoušku, která byla s pozitivním výsledkem, když přístroj detekoval téměř 1,7 promile alkoholu v dechu. Policisté řidiči na místě zadrželi řidičský průkaz a zakázali mu další jízdu. Škoda byla předběžně odhadnuta na 65 000 korun. Dopravní nehoda je nadále v šetření policie," uvedla k nehodě tisková mluvčí policie.

Výčet nehod z tohoto víkendu tak připomíná spíše výsledky mezinárodní sportovní soutěže:
- Slovák boural u Mirošova
- Slovák jel na malém motocyklu bez RZ
- Bulhar boural u Ejpovic
- Ukrajinec boural s Polákem u Meclova    
(nejde o úplný výčet nehod)

Foto: PČR

Advokátní kancelář CINK a partneři

Advokáti sídlící v centru Plzně specializující se mj. na rodinné právo, trestní právo, občanské právo a řadu dalších oblastí. Rádi Vám poradíme s řešením Vašeho problému, připravíme či zkontrolujeme dokumenty, zastoupíme Vás v soudních sporech či řízeních před správními orgány.