Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Pomozte najít čtyřkolku usnadňující malému klukovi pohyb bez vozíku

Pouhý týden se nemocný chlapec těšil z dárku, než mu ho na Vinicích ukradli

16. listopadu 2020 08:41 , aktualizace 18:24

Krádež

     O pomoc při pátrání po čtyřkolce, která umožňuje malému chlapci pohyb bez invalidního vozíku, nás požádal čtenář: 

Dobrý den, 
      obracím se na Vás s prosbou o pomoc při pátrání po odcizené čtyřkolce - typ ATV-006/KXD, sériové číslo JLM20200720, vyrobená 07/2020, čtyřtakt 125ccm, oranžovo-bílo-černé barvy. Čtyřkolka má na přední části nalepené znaky "Monster" a lebku.
      Čtyřkolka byla našemu šestiletému synovi odcizena ve středu 11. listopadu v ranních hodinách v Plzni na Vinicích, kde byla pod plachtou zámkem uzamčená k terase. Syn dostal tuto čtyřkolku nedávno k narozeninám, měl z ní obrovskou radost, která mu bohužel vydržela jen týden. Jelikož dlouhodobě trpí Perthesovou chorobou a více než rok byl upoután na invalidní vozík tak, kromě velké radosti z dárku, mu také sloužila v usnadnění pohybu bez vozíčku. 
     Celá věc je hlášena na Policii ČR, přesto prosíme kohokoli, kdo by mohl mít jakékoli informace k nalezení čtyřkolky, aby je poskytl policii na čísle 158, případně nám na telefon ... ... ... . Finanční odměna za nalezení čtyřkolky jistá.

                                                                                                                                                         Díky Tomáš

     Po čtyřkolce v ceně několika desítek tisíc korun i zloději samozřejmě pátrají i policisté.
     "Policisté z obvodního oddělení Plzeň Vinice ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu krádež. 
      Po pachateli, ale i odcizené čtyřkolce policisté intenzivně pátrají. Jakékoliv informace, které by přispěly k objasnění tohoto trestného činu, sdělte prosím na tel. číslo 974 325 781 nebo prostřednictvím linky 158 tísňového volání Policie České republiky," uvedla tisková mluvčí policie.

AKTUALIZACE:

Malý Maxim má čtyřkolku zpět!

Malý Maxim má čtyřkolku zpět!

16. 11. 2020, 18:23, aktualizace 16. 11. 2020, 18:27

Vděčný chlapec i jeho otec všem mnohokrát děkují


 


Delta Plzeň

Kamerové i zabezpečovací systémy, bezpečnostní a solární fólie, protipožární systémy. Osvědčený dodavatel systémů od projektu přes realizaci až po připojení na pult centralizované ochrany bezpečnostní služby nebo hasičů.