Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Další nehoda na D5 - dva zranění

U Plzně narazila dodávka do kamionu

16. února 2021 14:54 , aktualizace 17:28

     Dnes těsně po druhé hodině odpoledne došlo na 69,5. kilometru dálnice D5, tedy zhruba na úrovni Letkova, ve směru z Prahy na Plzeň, ke střetu dodávky Peugeot s kamionem DAF.
     Podle informací z místa dodávka zezadu narazila do návěsu kamionu. Z místa byli hlášeni dva zranění a k nehodě proto vyjely všechny záchranné složky.  Dvě zraněné osoby si převzali záchranáři. Hasiči zajistili místo události, provedli protipožární opatření a za pomoci sorbentu zlikvidovali uniklé provozní kapaliny. 

     Podle mluvčí policie jel kamion ve směru od Prahy a skutečně k nehodě došlo tak, že řidič dodávky narozený v roce 1992 do jeho zadní části z dosud nezjištěných příčin narazil. Zraněn byl řidič dodávky i jeho spolujezdec narozený v roce 1990. Alkohol policisté vyloučili u obou řidičů dechovou zkouškou. Přesnou příčinou a okolnostmi dopravní nehody se zabývají policisté z dálničního oddělení Svojkovice.

V noci na dnešek se stalo:

Dálnici D5 zablokoval převrácený přívěs s dodávkou

Dálnici D5 zablokoval převrácený přívěs s dodávkou

16. 02. 2021, 10:01, aktualizace 16. 02. 2021, 10:17

Provoz ve směru na Plzeň byl blokován na téměř dvě hodiny



Jídlonoš

Rozvoz a donáška obědů pro domácnosti a firmy • rozvoz a donáška obědů pro seniory • široký výběr jídel • pokrytí Plzeň a široké okolí