Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto Video

Tragická nehoda na dálnici D5, žena zemřela na místě

Řidič v plné rychlosti narazil do vozu před ním, řidička neměla šanci přežít

7. listopadu 2023 12:54 , aktualizace 18:20

Dálnice Doprava Smrt


     Dnes v půl jedné odpoledne došlo k velmi vážné dopravní nehodě na 65. kilometru dálnice D5, tedy přímo na sjezdu na Rokycany, ve směru z Plzně na Prahu. Na místě v tuto chvíli zasahují všechny složky IZS a dálnice je uzavřena.

     Podle informací z místa narazilo vozidlo značky Mercedes do vozu Škoda, který stál na sjezdu do Rokycan. O síle nárazu nejlépe vypovídá fakt, že třetina vozu Škoda prakticky zmizela.

     Hasiči zajistili místo nehody, provedli likvidaci uniklých provozních kapalin i protipožární opatření a asistovali záchranářům při resuscitaci ženy.

     
     Bohužel řidičce vozu Škoda, která byla z vraku vyproštěna před příjezdem záchranných složek, již nebylo možno pomoci, protože její zranění byla neslučitelná se životem.
     Lékař musel konstatovat její smrt a na místo byl povolán koroner. 

     Spolujezdkyně z Mercedesu musela být letecky transportována do Fakultní nemocnice Plzeň Lochotín, řidič vyvázl nezraněn.

     Vyšetřování na místě převzali kriminalisté územního odboru Rokycany. Čekáme na jejich zprávu a po obdržení ji doplníme. 

Aktualizace:

     "Čtyřiačtyřicetiletá řidička osobního vozidla Škoda krátce po poledni s dosud nezjištěných příčin zastavila před sjezdem na obec Rokycany. Zezadu za ní jel třiapadesátiletý řidič osobního vozidla tovární značky Mercedes a narazil do ní. Žena při střetu utrpěla zranění neslučitelná se životem. Případ si převzali rokycanští kriminalisté," uvedla nám mluvčí policie.