Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách

Další opilí řidiči

Policisté zadrželi další tři muže, kteří usedli za volant po požití alkoholu

31. ledna 2022 18:40 , aktualizace 18:40

Alkohol

     Dnes jsme již informovali o třech opilých řidičích v Plzni a okolí, a nyní dorazila zpráva o dalších třech, tentokrát na Klatovsku. Policisté tam zadrželi shodou okolností také tři muže, kteří usedli za volant po požití alkoholu. 

     Klatovští policisté v sobotu čtyřicet minut po půlnoci zastavili na ulici 5. května řidiče vozidla značky VW Passat. Dvaadvacetiletý muž z Nýrska se podrobil dechové zkoušce s výsledkem měření 2,84 alkoholu v dechu, opakovaná zkouška byla s obdobnými hodnotami. 

     V sobotu jel po Železné Rudě řidič s vozidlem značky Hyundai. Policisté z místního obvodního oddělení řidiče zastavili čtrnáct minut po třiadvacáté hodině na ulici Klatovská. Jednadvacetiletý řidič ze Sušice se podrobil dechové zkoušce a přístroj mu naměřil 1,67 promile alkoholu.

     Policisté oba muže převezli do zdravotnického zařízení v Klatovech, kde se podrobili lékařskému vyšetření a odběru krve. Poté oběma zadrželi řidičské průkazy, zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky a případy se nadále zabývají.

     Policisté z obvodního oddělení z Horažďovic kontrolovali v neděli řidiče vozidla značky Peugeot 307, kterého zastavili v obci Malé Hydčice. Kontrola proběhla v 11.22 hodin.
     Devětatřicetiletý muž z obce na Sušicku se podrobil dechové zkoušce a přístroj naměřil 0,67. V tomto případě je muž podezřelý ze spáchání přestupku, který policisté oznámí příslušnému správnímu orgánu.

Dnes jsme již informovali o:

V noci slavil, ráno boural

V noci slavil, ráno boural

31. 01. 2022, 18:40

Včerejší oslava měla dnes ráno pro řidiče nepříjemnou dohru


Dva opilí řidiči v Plzni

Dva opilí řidiči v Plzni

31. 01. 2022, 18:40

Jeden jel na Borech po prázdné pneumatice, druhý zase nezvládal projet náměstím Republiky


Jídlonoš

Rozvoz a donáška obědů pro domácnosti a firmy • rozvoz a donáška obědů pro seniory • široký výběr jídel • pokrytí Plzeň a široké okolí