Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto Video

Další razie na ubytovnách

Policisté nalezli osobu v pátrání, ale i drogy

30. května 2017 14:59 , aktualizace 15:35

Cizinci Drogy Ubytovny


     Další z rozsáhlé série kontrol, zaměřených na dodržování pobytového režimu cizinců, pátrání po osobách a na držení a přechovávání omamných látek, proběhla dnes dopoledne na pěti ubytovnách v Rokycanech. 
     Kontrola probíhala na ubytovnách v komplexu mezi ulicemi Kotelská, Dělostřelců a Boženy Němcové a účastnilo se jí přibližně 25 policistů z obvodního oddělení, dopravní policisté, kriminalisté a cizinecká policie. Nasazen byl také psovod se psem vycvičeným na vyhledávání omamných a psychotropních látek. 

     Této velké razie jsme se mohli účastnit také a práci policistů monitorovat. Vše začalo dnes před desátou hodinou v ubytovně v Kotelské ulici v Rokycanech. 

     Mimo jiné jsme byli přítomni velmi pečlivé kontrole dokladů za použití nejmodernější techniky jako je zařízeni pro kontrolu osob Psion a také nalezení a zajištění drog.
     V rámci předběžných výsledků nám policie potvrdila, že byla nalezena jedna osoba v pátrání a u dvou ubytovaných byly nalezeny omamné látky, konkrétně amfetamin a marihuana. Pro jednoho z ubytovaných Bulharů, který se svou botanickou vášní naprosto netajil a květník s marihuanou vystavoval přímo na okně, si hlídka dojela přímo do zaměstnání do Borgersu. 

     Tyto výsledky jsou zatím pouze předběžné, konkrétní zprávu dodá policie později.

Bezpečnostní služba Sany Guard

Ostraha objektů • Pult centralizované ochrany • Montáže EZS a EPS • Patrolovací služba • Přeprava finančních hotovostí a cenin • Pořádková služba • Poradenská služba v oblasti zabezpečení osob a majetku • Recepční a úklidové služby.