Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách

Další sražená chodkyně v Plzni

Řidič při odbočování přehlédl chodkyni na přechodu

26. ledna 2022 08:32

Nehody Záchranáři

     Dnes kolem sedmé hodiny ráno došlo v Tyršově ulici v Plzni k dopravní nehodě, při které auto srazilo chodkyni. Záchranáři na místě podle tiskové mluvčí ošetřili ženu a při vědomí se středně těžkým zraněním ji transportovali na Urgentní příjem Fakultní nemocnice Lochotín.

      Dopravní policisté šetří veškeré okolnosti tohoto střetu. "Z dosavadního šetření vyplývá, že jel řidič narozený v roce 1946 s vozidlem Škoda Rapid po ulici Sady 5.května a na křižovatce s ulicí Tyršova odbočoval vpravo. Přitom neměl dle všeho dát přednost chodkyni narozené v roce 1976, která přecházela po přechodu pro chodce, z pohledu řidiče z pravé strany, tedy chodkyně směřovala směrem na parkoviště k ulici Truhlářské," popsala tisková mluvčí policie průběh nehody. 
      Požití alkoholu bylo u obou účastníků vyloučeno na místě provedenými dechovými zkouškami. Dopravní nehoda je nadále v šetření dopravních policistu.

Foto ilustrační

Vochoc Trade, s.r.o.

Dodavatel a výrobce osobních ochranných pracovních pomůcek. Nejširší sortiment OOPP, velké skladové zásoby a skvělé služby. Dlouholeté zkušenosti nám dodávají profesionalitu a možnost okamžitě reagovat na Vaše požadavky. Absolutní špička ve svém oboru - to je Vochoc!