Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

"Děkuji za záchranu života mého Martina!"

Aktualizace článku "Střet motorkáře s divočákem". "Moc prosím zachránce, který mého muže nalezl, aby se mi ozval!" vzkazuje manželka zraněného.

17. června 2023 14:35 , aktualizace 15:00


     Včera jsme informovali o vážné dopravní nehodě, během které došlo ke střetu motocyklisty s divokým prasetem. Dnes nás kontaktovala manželka zraněného muže. Jednak nám sdělila, že jeho zdravotní stav je bohužel stále vážný, ale také požádala o zveřejnění poděkování celé rodiny:

"Dobrý den všem,
     chtěla bych veřejně poděkovat nejen všem záchranným a bezpečnostním složkám, které na místě zasahovaly a podílely se na záchraně mého manžela Martina. Samozřejmě také děkuji všem lékařům a sestřičkám, kteří teď o něj pečují.
     V neposlední řadě bych také chtěla moc poděkovat prvotnímu zachránci, který mého manžela našel a byla bych moc ráda, aby se mi prostřednictvím redakce ozval.
           Prosím pak ještě všechny slušné lidi, držte prosím mému manželovi palce!
                                                                  Děkuji všem, Dagmar"



Původní článek:

Střet motorkáře s divočákem

     V pátek ráno před šestou hodinou došlo na silnici 191 mezi obcemi Petrovice a Žinkovy ke střetu motorkáře s divočákem. Z místa bylo hlášeno zranění motocyklisty, takže k nehodě vyjely všechny záchranné složky.

     Hasiči zajistili místo nehody, provedli protipožární opatření a poskytovali součinnost záchranářům. Ti převzali vážně zraněného motocyklistu středního věku a po ošetření na místě ho transportovali do na Emergency Fakultní nemocnice Plzeň Lochotín.

     Podle policie jel čtyřicetiletý motorkář na stroji značky Triumph od obce Žinkovy směrem k obci Petrovice a asi dva kilometry před obcí Petrovice mu na přímém úseku náhle vběhlo do cesty divoké prase. Došlo ke střetu, po kterém bylo prase odhozeno do pravého silničního příkopu. Provedená dechová zkouška byla u motorkáře s negativním výsledkem. 

Foto HZS

Optika Ofitop

Oční optika pro děti a dospělé - nadstandardní péče o Váš zrak.