Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Malý chlapec vběhl přímo do silnice

Čtyřletého hocha sraženého autem do nemocnice transportoval vrtulník

6. listopadu 2020 09:27 , aktualizace 12:11

Nehody Záchranáři

     K dopravní nehodě, při které vůz Citroen srazil malého chlapce došlo včera odpoledne mezi Vintířovem a Chodovem u takzvaného Železného dvora.
     Podle tiskového mluvčího policie zde čtyřletý chlapec přebíhal od jednoho domu k druhému, nerozhlédl se a vběhl do vozovky právě ve chvíli, kdy tudy projížděla řidička narozená v roce 1976. Chlapec vběhl přímo do dráhy vozu, řidička neměla jak střetu zabránit a levým bokem vozu hocha srazila.
     Chlapec při nehodě utrpěl zranění hlavy, na místo vyjely všechny záchranné složky a kvůli mechanismu nehody dispečink aktivoval i letecké záchranáře z Líní.
     "Malý pacient s poraněním hlavy byl při plném vědomí transportován na Energency Fakultní nemocnice v Plzni," uvedli záchranáři.

Foto LZS

 


Autosalon Dajbych

Plzeňský specialista na terénní vozy a jejich úpravy. Značky Toyota, INEOS Grenadier a Isuzu. Prodej off-road příslušenství ARB. Náš tým má největší zkušenosti v ČR, terénním vozům rozumíme a umíme je upravit přímo na míru pro nadšence, firmy i složky IZS. Jsme profesionálové ve 4x4.