Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Opilý řidič smetl značku a s autem skončil ve stromě

Muž po nehodě nadýchal více než promile alkoholu

26. června 2023 15:35 , aktualizace 16:42

Alkohol Nehody Záchranáři


     Dnes před druhou hodinou odpoledne došlo mezi Stříbrem a Erpužicemi u obce Únehle k dopravní nehodě, při které osobní vůz Škoda Felicia vyjel ze silnice, vyvrátil dopravní značku, převrátil se na bok a narazil do stromu.

     K nehodě vyjely všechny záchranné složky, hasiči zajistili místo nehody a provedli protipožární opatření, zatímco záchranáři si do péče převzali řidiče. 
     "Muž narozený v roce 1963 byl bez viditelných zranění, stěžoval si na bolest dolní končetiny a měl pozitivní dechovou zkouškou na alkohol. Po ošetření byl transportován do nemocnice ve Stodu," uvedla tisková mluvčí záchranářů.

    Okolnosti nehody nyní na místě šetří policisté, jejichž mluvčí nám sdělila: "Řidič se po nehodě podrobil dechové zkoušce na alkohol, která vyšla pozitivní s výsledkem 1,3 promile. Případem se dále zabýváme."

Foto HZS

 


 


Plzeňské želvy

Plzeňské želvy je tradiční plzeňské služba na odvoz vozu klienta. Fungují nepřetržitě již od roku 2008 a od té doby odvezly přes 200 tisíc vozů a přispívají tak k větší bezpečnosti na silnicích v Plzni a okolí. Odvoz vozu si můžete volat 7 dní v týdnů na čísle 607 202 202.