Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Řidič s vozem najel do boku kamionu

Kvůli nehodě unikly na dálnici stovky litrů nafty

Autor: Karel Aleš čtvrtek 28. března 11:41 , aktualizace 11:53

Dálnice Nehody


     Dnes kolem šesté hodiny ráno došlo na výjezdu z dálnice D5 na Stříbro k dopravní nehodě, během které osobní vůz značky BMW narazil do nádrže kamionu Volvo, prorazil ji a na vozovku začalo unikat několik set litrů nafty.

     Nehoda se naštěstí obešla bez zranění osob, z proražené nádrže však unikalo značné množství nafty, takže na místo museli krom policistů vyjet i hasiči. Ti provedli likvidaci rozsáhlého úniku pomocí sorbentu.

     "Řidič narozený v roce 1973 jel s osobním vozidlem BMW po dálnici D5 a v důsledku mikrospánku přejel na uvedený exit, kde dále přejel travnatou plochu a narazil do zaparkovaného nákladního vozidla Volvo řidiče narozeného v roce 1991. Dechové zkoušky na alkohol byly u obou řidičů negativní," uvedla nám k nehodě tisková mluvčí policie.

Foto HZS

Le Fleur

Děláme moderní svatby, akce a další oslavy. Zajistíme vám květinovou výzdobu, ale také doplňky a další dekorace. Dodáváme kytky do kaváren, pokojovky do firem a rozvážíme vázané květiny a drobné dárky po Plzni a okolí. Vytvoříme pro vás také smuteční vazbu.