Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

"Čumilka" skončila v policejní cele

Žena byla nejen velmi zvědavá, ale ke své smůle také mezinárodně hledaná

19. května 2022 10:27 , aktualizace 10:40

Cizinci Zadržení pachatele

Partner článku – Advokátní kancelář CINK a partneři

     Je běžné, že když někde policisté nebo jiné složky IZS zasahují, shromáždí se kolem spousta diváků. Včera se toto ale velmi nevyplatilo jedné "čumilce".

     "Včerejšího dne v dopoledních hodinách přijal operační důstojník na tísňové lince 158 oznámení o narušení veřejného pořádku. Čtyři mladíci měli v Plzni nedaleko divadla J. K. Tyla povalit popelnici a přitom na sebe křičet vulgární nadávky. Na místo ihned vyjeli policisté, kteří na protiprávní jednání adekvátně reagovali," popsala nám mluvčí policie případ, ke kterému původně policisté vyjížděli.
     Poté policisté poblíž místa incidentu v rámci běžného výkonu služby vyzvali k prokázání totožnosti přihlížející, aby zadokumentovali případné svědky, mezi kterými byla i starší žena. Následnou lustrací pak zjistili, že se jedná o mezinárodně hledanou cizinku, na kterou vydali policisté na Slovensku evropský zatýkací rozkaz.

     Policisté tedy ženu omezili na osobní svobodě a umístili ji do policejní cely, kde si počká na vydání na Slovensko.

Foto ilustrační

 






Advokátní kancelář CINK a partneři

Advokáti sídlící v centru Plzně specializující se mj. na rodinné právo, trestní právo, občanské právo a řadu dalších oblastí. Rádi Vám poradíme s řešením Vašeho problému, připravíme či zkontrolujeme dokumenty, zastoupíme Vás v soudních sporech či řízeních před správními orgány.