Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Vůz vyletěl ze silnice, otočil se a střechou narazil do stromu

Velmi vážně zraněného muže vyprošťovali z vraku vozu hasiči

25. ledna 2022 17:16 , aktualizace 17:16

Hasiči Nehody Záchranáři

     Včera kolem páté hodiny ráno došlo poblíž Stanovic k vážné dopravní nehodě, při které osobní vůz vyletěl ze silnice a narazil do stromu. "Čtyřiašedesátiletý řidič osobního automobilu Peugeot jedoucí ve směru z Dražova do Stanovic zřejmě nepřizpůsobil rychlost jízdy a při průjezdu zatáčkou uvedl automobil do smyku. Následně vůz vyjel ze silnice, převrátil se na bok a střešní částí narazil do stromu, přičemž navíc vyvrátil sloupek elektrického ohradníku," popsal tiskový mluvčí policie.
     Při dopravní nehodě došlo k těžkému zranění čtyřiašedesátiletého řidiče automobilu, který zůstal zaklíněný ve vraku vozidla, k nehodě proto vyjely všechny záchranné složky. Hasiči zajistili místo události a zraněného muže vyprostili s použitím hydraulických nástrojů a zahájili jeho resuscitaci. 
     Poté si ho do péče převzali záchranáři. S ohledem na závažnost jeho zranění byl na místo povolán i vrtulník LZS, kvůli povětrnostním podmínkám, ale nakonec nemohl dorazit, takže byl zraněný muž na Emergency Fakultní nemocnice v Plzni transportován pozemní cestou.

     Přesná příčina a okolnosti dopravní nehody jsou předmětem dalšího šetření. Silnice byla na několik desítek minut zcela uzavřena. Policisté na místě po celou dobu řídili provoz.

Foto Hasiči

 


Vochoc Trade, s.r.o.

Dodavatel a výrobce osobních ochranných pracovních pomůcek. Nejširší sortiment OOPP, velké skladové zásoby a skvělé služby. Dlouholeté zkušenosti nám dodávají profesionalitu a možnost okamžitě reagovat na Vaše požadavky. Absolutní špička ve svém oboru - to je Vochoc!