Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Havárie autobusu

U Vejprnic ráno zasahovaly všechny záchranné složky

18. října 2022 07:56 , aktualizace 09:21

     Dnes ráno před sedmou hodinou došlo těsně za Vejprnicemi ve směru na Tlučnou k havárii autobusu, který skončil nakloněný na bok v příkopu. Na místo vyrazili hasiči, kteří vyjeli mimo jiné i s evakuačním autobusem z Košutky a záchranáři na místo vyslali sanitku i inspektora provozu.
     Naštěstí se ale ukázalo, že celá událost se obešla bez zranění a nikdo z cestujících si nevyžádal ošetření.
     Mluvčí hasičů nám uvedl, že silnice mezi Tlučnou a Vejprnicemi byla uzavřena a cestující, kterých bylo včetně řidiče autobusu šestnáct, byli vyproštěni střešním oknem bez použití hydraulických nástrojů.

Aktualizace:

     "Třiapadesátiletý řidič autobusu tovární značky Iveco jel ve směru od Vejprnic na Tlučnou, přičemž v místě, kde je provoz řízen kyvadlově pomocí přenosných semaforů, najel na pravou krajnici a sjel do pravého silničního příkopu. V autobusu cestovalo 15 lidí. Nehoda se obešla bez zranění a alkohol byl u řidiče vyloučen dechovou zkouškou," uvedla tisková mluvčí policie s tím, že veškerými okolnostmi a přesnou příčinou se zabývají policisté z dopravního inspektorátu Plzeň-venkov.


Foto: HZS

 


Mraknet

Společnost zaměřená na montáž, servis a poskytování internetového připojení vč. mnoha dalších služeb jako je telefon, televize, kamerové systémy, servery. Prioritou společnosti je kvalita a špičková péče o zákazníka.